Loading...
 Start Page
Καταψηφίζουμε τον τελευταίο προϋπολογισμό της μιζέριας του ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Πελετιδη ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ .
Κλίκ για μεγέθυνση
Τετάρτη 04 Ιαν 2023

Ο προϋπολογισμός του Δήμου Πατρέων για το 2023, υπεγράφη δια χειρός οπισθοδρομικού Δημάρχου που ξέμεινε στο μοντέλο της Σοβιετιας και ως εκ τουτου φυσικα και δεν μπορει να έχει αναπτυξιακή προοπτική    Ο Δήμος και για φέτος θα είναι μακριά από τις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου και απο τις Λαϊκές Ανάγκες των Δημοτών και ιδιαίτερα των ευάλωτων συμπολιτών μας.

7 χρόνια μιζέριας… 

7 χρόνια υπανάπτυξης…

7 χρόνια οπισθοχώρησης…

Ελάχιστα αλλά ενδεικτικά                  

Δεν συμπεριλαμβάνει π.χ. την χρηματοδότηση των εργαζομένων που έχουν επιστρέψει με ασφαλιστικά  στην εργασία τους, μετά από τις αποφάσεις των Δικαστηρίων.

Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή του ΚΚΕ με την σύνταξη του προϋπολογισμού για το 2023, αποδεικνύει ότι θέλει να τους απολύσει, ενάντια στις αποφάσεις της πλειοψηφίας  του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας και να τους εντάξει στην στρατιά των Ανέργων την πόλης.

Η Δημοτική Αρχή ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ δεν στηρίζει ουσιαστικά τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους απόρους του Δήμου.

Αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για τη Δημοτική Αρχή, της «ΛΑΪΚΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ» ότι στηρίζει τους αδύναμους και εμπεριστατους συμπολίτες και τις λαϊκές οικογένειες , όταν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ,σύμφωνα με στοιχεία που υπάρχουν, απαλλάσσονται από τα ανταποδοτικά τέλη 41 άπορες οικογένειες ή 456 οικογένειες ανέργων   για το 2021.

Αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για την Δημοτική Αρχή και ΛΑΪΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, να επικαλείται ότι εξυπηρετεί τα φτωχά λαϊκά νοικοκυριά και όχι τα ιδιωτικά συμφέροντα, όταν αγοράζει με απευθείας ανάθεση για παραδειγμα τη φέτα με τιμή για το 2020 12,20€ το κιλό και να μην δίνει ούτε 1€ χρηματικά βοηθήματα σε απόρους.

Αποτελεί ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ το γεγονός ότι το 2022 ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ δεν έδωσαν, όταν το 2011 η Δημοτική Αρχή Δημαρά κατέβαλε αντίστοιχα 80.000€ σε απόρους και όταν ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΤΡΩΝ απο το ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΔΩΣΕ 1.500.000 €

Ο κομμουνιστής Δήμαρχος Πελετιδης είναι ο εκπρόσωπος της φτωχολογιάς η ο Σεβασμιώτατος Χρυσοστομος είναι διάκονος και υπηρέτης του λαού ;

Αποτελεί ΑΙΣΧΟΣ,  να ψηφίζει η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ δημοτική αρχή προϋπολογισμό για το 2022 με το ποσον των 90.000€ ( ΚΩΔ: 00.6733.00 ) και το 2023 να το ΜΕΙΩΝΕΙ στις 50.000€…

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ήταν το 2022 να μην καταβάλουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ σε συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη, όπως πρόσφατα επισυνέβη με τον θάνατο καρκινοπαθούς συμπολίτη που κατήγγειλε η Δημοτική Αρχή.

Μια καταγγελία που όπως τελικά αποδείχτηκε, η δημοτική αρχή Πελετιδη ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ  τον άφησε στο σκοτάδι με κομμένο ηλεκτρικό ρεύμα για 350€.           

Ουδέποτε υιοθετήσαν οι δήθεν ευαισθητοι σύντροφοι  την πρόταση της ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ που γραπτώς κατετέθη τον Φεβρουάριο του 2021 για να δοθεί ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ

(https://www.neapatra.gr/?section=637&page1541=13&language=el_GR&itemid1541=2756&detail1541=1)

Με την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ  θα στηρίζει ο Δήμος νοικοκυριά που ζουν σε συνθήκες ένδειας και ενεργειακής πενίας . 

Δυστυχώς έχουν όχι μόνον ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΤΙΑ…

Ούτε φέτος εν έχουν  εντάξει στον προϋπολογισμό του Δήμου τις δαπάνες που απαιτούνται για το 2023 σε Κωδικό για την Δημιουργία Ενεργειακής Κοινότητας και την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών, για τη μείωση των Δαπανών για την ηλεκτρική ενέργεια σε παροχές του Δήμου, αλλά και για την παροχή σε ευάλωτες οικογένειες.

Αποτελεί ακόμη εμπαιγμό να έχουν πάρει χρήματα από το κράτος χρόνια τώρα, για μελέτες για την πυρασφάλεια και τον προσεισμικό έλεγχο των σχολείων, αλλά από εγκληματική αδιαφορία να αφήνουν απροστάτευτα τα σχολεία και την σχολική κοινότητα σε πιθανούς κινδύνους που μπορεί να έχουν τραγική κατάληξη. 

Όλα τα παραπάνω αποτελούν ένα μέρος της ΚΑΘΕΤΗΣ διαφωνίας μας και ως εκ τουτου ΔΕΝ θα δώσουμε θετική ψήφο στη ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2023.

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ προϋπολογισμού που δεν ανταποκρίνεται στην ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ που οραματίζονται οι συνδημότες μας.

Μια ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, με ανάπτυξη και θέσεις εργασίας.

Για τους παραπάνω λόγους ως επικεφαλης της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ θα ζητήσω να ψηφίσουμε ΛΕΥΚΟ.       

Νέα Πάτρα

ΝΙΚΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μιαούλη 48, Πάτρα, Τ.Κ: 262 22 / Τηλέφωνο: 2610 344 700 και 2610 344 702 / E-mail: ninikolopoulos@gmail.com

© Copyright 2019 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος - Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Πατρέων