Loading...
 Start Page
Θα ζητήσω το χρίσμα της Ν.Δ. από τον Κυριάκο Μητσοτάκη! – Έτοιμοι για την απελευθέρωση της Πάτρας από το ΚΚΕ!»
Κλίκ για μεγέθυνση
Κυριακή 22 Ιαν 2023

 

Το σύνθημα για την πολιτική απελευθέρωση της Πάτρας από το ζυγό του ΚΚΕ και τα δεσμά της μιζέριας και της εσωστρέφειας που έχει καταδικάσει την πόλη η Δημοτική Αρχή του Περισσού, έστειλε από το ξενοδοχείο «Αστήρ» όπου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της «Νέας Πάτρας», ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Νικολόπουλος, ζητώντας παράλληλα, το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Πατρέων, «από τον ίδιο τον υπερήφανο λαό της «γαλάζιας»  παράταξης!»

Κομματικό χρίσμα, που όπως αποκάλυψε Νίκος Νικολόπουλος, θα ζητήσει επίσημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τις εθνικές εκλογές, σε συνάντηση που θα ζητήσει να έχει μαζί του στο Μέγαρο Μαξίμου!: «Είμαι σάρκα από τη σάρκα της Ν.Δ. και θα του ζητήσω προσωπικά το αυτονόητο: Να μου δώσει το χρίσμα, για να καταγράψει η Ν.Δ. μια μεγάλη νίκη στην Πάτρα, η οποία θα αποκαταστήσει την πολιτική ορθότητα και θα επιτρέψει στην πόλη να ανακάμψει!»  

«ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ – ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΤΑ 80%»

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, που επάλλετο από ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα για την απελευθέρωση της Πάτρας, ο Νίκος Νικολόπουλος παρουσίασε τους πρώτους 100 νέους υποψήφιους του συνδυασμού του, ενώ ανακοίνωσε ότι σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκλογές, αυτή τη φορά η «Νέα Πάτρα» θα κατεβάσει υποψήφιους σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Πατρέων: «Είμαστε έτοιμοι από τώρα! Έχουμε ήδη σχηματίσει τις περισσότερες ομάδες εργασίας, ανά θεματική και γεωγραφική ενότητα.  Ο συνδυασμός μας θα είναι κατά 80% ανανεωμένος σε πρόσωπα, με κάλυψη σε ολόκληρο τον Δήμο και με πολλά σπουδαία ονόματα – έκπληξη, που θα κάνουν τη διαφορά και θα δημιουργήσουν αίσθηση!» 

«ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ Η Ν.Δ. ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΜΑ»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, στην ομιλία του παρουσίασε διεξοδικά τον εκλογικό οδικό χάρτη της «Νέας Πάτρας», ξεκαθαρίζοντας ανάμεσα στα άλλα: «Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε πολύ σκληρό αγώνα, γειτονιά – γειτονιά, κοινότητα- κοινότητα, πόρτα με πόρτα! Το λέω δημόσια και θυμηθείτε το: Θα κερδίσουμε τον Δήμο Πατρέων και θα ανοίξουμε το Δημαρχείο για όλους τους Πατρινούς, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και προκαταλήψεις! Είναι εύκολη η απελευθέρωση της Πάτρας, από την κλίκα του ΚΚΕ»

Διακοπτόμενος μάλιστα από τις επευφημίες των εκατοντάδων παρισταμένων, ο Νίκος Νικολόπουλος ξεκαθάρισε: «Δεν είναι δυνατόν, η Νέα Δημοκρατία στην Πάτρα, να μην περνάει και μάλιστα με άνεση, στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Αυτός είναι ο λόγος που ο «φαντάρος» Πελετίδης του ΚΚΕ, έχει σηκώσει   κόκκινα χαρακώματα στο Δημαρχείο, παρά το γεγονός ότι το κόμμα του δεν αντιπροσωπεύει ποσοστό μεγαλύτερο του …5% στην Αχαΐα! Όπως επίσης είναι ανεπίτρεπτο η Ν.Δ. να μην δίνει κομματικό χρίσμα και στους υπόλοιπους Δήμους της Αχαΐας. Δεν γίνεται για παράδειγμα, σε Καλάβρυτα και Δυτική Αχαία, να μην υπάρχει δεξιός υποψήφιος και οι ψηφοφόροι της Ν.Δ., να πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε πολιτικά πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ!»   

«ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 6,68% ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ;»

Δριμεία επίθεση όμως εξαπέλυσε ο Νίκος Νικολόπουλος και στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, που όπως είπε χαρακτηριστικά «αποδεικνύονται οι καλύτεροι «πελάτες» του Πελετίδη!: «Ας σταματήσουν να παριστάνουν τους συνεπείς αριστερούς, από τη στιγμή που και στις δύο προηγούμενες δημοτικές εκλογές, είναι αυτοί που γύρισαν την πλάτη στον υποψήφιο του κόμματός τους και ψήφισαν τον Πελετίδη, χαρίζοντάς του έτσι το Δήμο! Είναι δυνατόν ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, να παίρνει με το ζόρι 6,68%; Αλήθεια, σε ποιον άλλο Δήμο στην Ελλάδα, συμβαίνει αυτό; Μόνο στην Πάτρα, που το παιχνίδι είναι στημένο! Τώρα όμως τελειώνουν τα ψέματα! Αυτή τη φορά, ο Πελετίδης θα πάρει το 5% του ΚΚΕ και πολύ θα του είναι! Θα τον πετάξουμε από την δημαρχιακή καρέκλα που έχει …κατσικωθεί και θα πάει θα αράξει στην κόκκινη βίλα του στα Αραχωβίτικα, να κάνει τα μπάνια του στην ιδιωτική παραλία του!»

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»

Μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Νίκος Νικολόπουλος στα οικονομικά πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη, δεσμευόμενος για οικονομικό έλεγχο από ορκωτούς λογιστές, αμέσως μόλις αναλάβει Δήμαρχος Πατρέων: «Εδώ και 9 χρόνια συντελείται από την «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον Πελετίδη, ένα όργιο αναθέσεων και σπατάλης. Δεσμεύομαι σήμερα από εδώ, σε όλους τους Πατρινούς: Θα «ξεσκονίσουμε», μία- μία, όλες τις οικονομικές δοσοληψίες της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη, στον Πολιτισμό, στο Καρναβάλι, στην ΔΕΥΑΠ, στις μελέτες και τις αναθέσεις έργων! Θα βγουν όλα στο φως, για να μάθει ο κόσμος, που πήγαν τα λεφτά του, τα προηγούμενα 9 χρόνια!»


ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΝΤΖΕΛΟΥ ΜΟΛΟΧΙΤΗ

Πριν την έναρξη της ομιλίας του, ο Νίκος Νικολόπουλος επέδωσε στην χήρα του Μεντζέλου Μολοχίτη, Λέα Τσόγκα, τιμητική πλακέτα για την μεγάλη προσφορά του στην πατραϊκή κοινωνία, το επιχειρείν, το Πατρινό  Καρναβάλι και την παράταξη της «Νέας Πάτρας». 

«Τιμούμε σήμερα τον σπουδαίο φίλο, συμμαχητή, συμπολίτη, τον ευπατρίδη Μεντζέλο Μολοχίτη, που έφυγε τόσο αδόκητα από κοντά μας. Το ήθος και η ποιότητά του σαν άνθρωπος, ήταν γνωστά σε όλους!» είπε ο Νίκος Νικολόπουλος, για να συμπληρώσει: «Ήταν ένας υποδειγματικός οικογενειάρχης, πιστός φίλος στα εύκολα και στα δύσκολα. Δεν τον έχουμε ξεχάσει και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ! Το παράδειγμα και η ευγενική μορφή του, θα παραμείνουν για πάντοτε, φάροι φωτεινοί για όλους μας! Αθάνατος!»  

ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ : https://youtu.be/MWqm_xOvhGI

Νέα Πάτρα

ΝΙΚΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μιαούλη 48, Πάτρα, Τ.Κ: 262 22 / Τηλέφωνο: 2610 344 700 και 2610 344 702 / E-mail: ninikolopoulos@gmail.com

Copyright © 2019 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος - Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Πατρέων