Loading...
 Start Page
ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ»
Κλίκ για μεγέθυνση
Τρίτη 24 Ιαν 2023

Μαζί με όλες και όλους εσάς που ήρθατε σήμερα να κόψουμε την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα μας για το 2023 καλωσορίζω και τους πρώτους 100 νέους υποψήφιους του συνδυασμού μας και βέβαια είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε μαζί πολύ σκληρό αγώνα, γειτονιά – γειτονιά, κοινότητα- κοινότητα, πόρτα με πόρτα!

Το λέω δημόσια και θυμηθείτε το:

Θα κερδίσουμε τον Δήμο Πατρέων και θα ανοίξουμε το Δημαρχείο για όλους τους Πατρινούς, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και προκαταλήψεις!

          Είναι εύκολη η απελευθέρωση της Πάτρας, από την κλίκα του ΚΚΕ.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκλογές, αυτή τη φορά η «Νέα Πάτρα» θα κατεβάσει υποψήφιους σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Πατρέων διότι οι περισσότεροι εκ των νέων υποψηφίων κατοικούν και ψηφίζουν στα χωριά και τα αντίστοιχα τοπικά διαμερίσματα.

          Ιανουάριος 2023 είμαστε σχεδόν έτοιμοι από τώρα!

          Έχουμε ήδη σχηματίσει τις περισσότερες ομάδες εργασίας, ανά θεματική και γεωγραφική ενότητα.

Ο συνδυασμός μας θα είναι κατά 80% ανανεωμένος σε πρόσωπα που καλύπτουν ολόκληρο τον Δήμο και με πολλά σπουδαία ονόματα – έκπληξη, τα οποία θα κάνουν τη διαφορά και θα δημιουργήσουν αίσθηση.

          Έχουμε όλοι μας μια επιθυμία, ίδια με αυτήν που έχετε και σεις που βρίσκεστε μέσα στις αίθουσες του φιλόξενου ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ, όπως και οι χιλιάδες συμπολίτες μας οι οποίοι μέσα από τα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης εκφράζουν την ίδια επιθυμία, δηλαδή να ξαναγίνει η Πάτρα μια όμορφη και καθαρή πρωτεύουσα ενός νομού που κυριαρχεί στην Δυτική Ελλάδα.

Να ξαναγίνει ένα υπόδειγμα πόλης και παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή, όπως είναι σήμερα που την κατάντησαν έτσι οι δήμαρχοι ΑΝΝΙΝΟΣ και ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ, στελέχη της άκρας και ξεπερασμένης σταλινικής αριστεράς.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πατρινών έχει ένα όραμα για μια Νέα Πάτρα.

Το ίδιο που έχει και η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ».

Μια Πάτρα της ανάπτυξης, της ευημερίας και της κοινωνικής συνοχής.

Την Νέα Πάτρα που θα δίνει δουλειά και προοπτική στους νέους.

Μια Νέα Πάτρα που θα αναδεικνύει τις ομορφιές της, την ιστορία της και την διαχρονική ταυτότητας της.

Μια Νέα Πάτρα της συνεργασίας, με Πολίτες, Επιχειρήσεις, Φορείς, και Πανεπιστήμιο.

Φίλες και φίλοι,

 

Μετά τα δύο απελευθερωτικά ορόσημα για την Πάτρα μας, δηλαδή της απελευθέρωσης από τον Τουρκικό Ζυγό και την Γερμανική κατοχή, έρχεται ο Οκτώβριος του 2023 που οι καμπάνες των εκκλησιών στην Πάτρα, το ξημέρωμα της 9ης Οκτωβρίου, θα χτυπούν χαρμόσυνα, για την απελευθέρωση της και από την Λαϊκή Υποκρισία και Οπισθοδρόμηση.

            Εμείς σήμερα εδώ από το ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ, από εδώ δηλαδή που πρώτα ο Κώστας Καραμανλής κήρυξε την απελευθέρωση από τους Σημιτικούς Κοτσαμπάσηδες με την διεκδίκηση της ηγεσίας της Ν.Δ., εμείς που βρισκόμαστε εδώ κηρύσσουμε την έναρξη ενός νέου απελευθερωτικού αγώνα για την γενέθλια πόλη μας.

Για τη πόλη που με δική μας απόφαση διαλέξαμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Μια απελευθερωμένη Νέα Πάτρα που όλοι οραματίζονται και προσδοκούν ανεξάρτητα ποιο κόμμα ψήφισαν ή θα ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές.

Θα αναρωτιέστε αν ισχύει το ΟΛΟΙ;

Ναι ΟΛΟΙ.

Ναι διότι σχεδόν όλοι συμφωνούν ότι η σημερινή πόλη κατάντησε αβίωτη, ναι διότι σχεδόν όλοι συμφωνούν ότι η σημερινή Πάτρα είναι αντιτουριστική, ναι διότι σχεδόν όλοι συμφωνούν ότι η πρωτεύουσα της Δυτικής Ελλάδος κατάντησε ένα θλιβερό παράδειγμα ως πρωταθλήτρια της ανεργίας, της εσωστρέφειας και της μιζέριας.

           ΟΛΟΙ;

          Ναι διότι κανείς δεν αρνείται ότι όλες οι πόλεις της Ελλάδος από χρόνο σε χρόνο γίνονται πιο όμορφες, πιο παραγωγικές, πιο ελκυστικές, πιο ανθρώπινες, πιο βιώσιμες, πιο εξωστρεφείς και μόνον η Πάτρα διαρκώς υποχωρεί και κατεβαίνει κατρακυλώντας ως πρωταγωνίστρια στη φτώχεια και στον μαρασμό.

Ως πρωτεύουσα χωρίς όραμα.

Ασφαλώς και θα αναρωτιέστε για το πως γίνεται να συμφωνούμε σχεδόν όλοι στην κατάντια της και τελικά να εκλέγεται ο χειρότερος δήμαρχος, ο δήμιός της, ο οποίος μάλιστα είναι και φαντάρος του ΚΚΕ;

         Έχω απαντήσει πολλές φορές. Εάν δεν δώσετε και εσείς την δικιά σας απάντηση δεν θα μπορέσουμε να ξεσηκώσουμε την σιωπηλή πλειοψηφία, αφού δεν θα της εξηγήσουμε ποιοι φταίνε και εκλέγεται ένας κακός και αδιάφορος για τη πόλη Δήμαρχος.

          Ποιες είναι οι αιτίες που, στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2019, οι πολίτες, στις εκλογές της 2ης Κυριακής στις οποίες όλοι σχεδόν ήμασταν εναντίον του, τον εξέλεξαν, επέλεξαν δηλαδή έναν τύπο που δεν έκαναν ποτέ παρέα, που διαφωνούν καθέτως και οριζοντίως με τις σταλινικές αντιλήψεις του, που ενώ η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του πιστεύει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Θρησκεία και στο Θεό, αυτός που ψηφίστηκε δήλωνε και δηλώνει ΑΘΕΟΣ, και όταν πηγαίνει, θέλοντας και μη, στην επίσημη δοξολογία δεν κάνει το Σταυρό του, αλλά και όταν όλοι προσκυνούν το Σταυρό, το Σταυρό που κρατά ο Μητροπολίτης, εκείνος γίνεται μπουχός;

        Απορείτε ακόμη πως ψηφίζεται κάποιος που σιχαίνεται τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά των ψηφοφόρων του;

         Υπάρχει Πατρινός Χριστιανός που συμφωνεί με την απόφαση του κομμουνιστή δήμαρχου ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ να κλείνει το δημαρχείο στην λιτανεία της Τίμιας Κάρας του Αγίου Ανδρέου και ως εκ τούτου να αλλάζει δρόμο η πορεία κλήρου και λαού;

          Μετά την απελευθέρωση της Ελλάδος από τα τέλη λοιπόν του 18ου αιώνα και αρχές του 1900, η Ιερά Πομπή σταματούσε έξω από το Δημαρχείο και ο Δήμαρχος επικουρούμενος από όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, περίμεναν στην είσοδο όπου είχαν στρώσει κόκκινο χαλί να προσκυνήσουν χιαστί τον σταυρό του Αγίου Ανδρέου και την Αγία Καρρά του.

Ακόμα και ο μακαρίτης κομμουνιστής Άννινος αυτή την παράδοση την σεβάστηκε και μάλιστα στο δημαρχείο μετά την Ιερά λιτανεία παρέθετε το επίσημο γεύμα στις σάλες του νεοκλασικού μεγάρου, στην οποίαν συνεδρίαζε η τοπική μας Βουλή, δηλαδή το Δημοτικό μας Συμβούλιο.

Εδώ και 9 χρόνια που ήρθαν οι κόκκινοι επαναστάτες του γλυκού νερού σταμάτησαν μια ωραία παράδοση αιώνων.

Οι Χριστιανοί, οι Κληρικοί, οι Θεοσεβούμενοι, δηλαδή το 90% των κατοίκων, πως άραγε κατάπιαν την προσβολή που τους γίνεται κάθε χρόνο στη γιορτή του Πολιούχου μας;

Πως δίνουν την ψήφο τους στον ασεβέστατο Μαρξιστή;

Μήπως γιατί η σιωπή μας επέτρεψε σε μια χούφτα κόκκινους φασίστες να μας τρομοκρατούν με την έκδοση πιστοποιητικών προοδευτικότητας;

Εάν συνεχίσουμε το τροπάριο «τιμώ τους αγώνες της αριστεράς» και τα καλά παιδιά με το σφυροδρέπανο, σε λίγο θα αξιώσουν να σταματήσει ο Θεός να αποκαλείται Βασιλεύς και το και να αλλάξει η φράση ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ.

Τότε λοιπόν ο Αναθετίδης και οι σύντροφοι του θα ζητήσουν από το Δεσπότη  να αλλάξει η φράση περί της «Βασιλείας των Ουρανών», την οποία εν ευθέτω χρόνω θα αποκαλέσουν «γενική Γραμματεία των ουρανών».

Αργότερα από όλους εμάς να ζητήσουν να μην ξανακόψουμε Βασιλόπιτες αλλά Σταλινόπιτες… όπως λέει ο Παναγιώτης Λιάκος…

Σας καλώ να αναρωτηθείτε μήπως έχει υπερφυσικές ιδιότητες ο πιο άχρηστος δήμαρχος που κατάφερε να μπει στο 2ο γύρο και να μείνουν εκτός οι υποδειχθέντες από τα δυο μεγάλα κόμματα.

Μήπως αυτοί ήσαν λιποβαρείς ή μήπως δεν είχαν λαϊκή και μεγάλη απήχηση;

Όχι βέβαια, διότι ο ένας πήρε 14% ενώ το κόμμα με το οποίο είχε βγει και Βουλευτής πήρε 30% και ο άλλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, πήρε 6% και το κόμμα του 36%.

Τι άραγε συμβαίνει και η Πάτρα ψηφίζει τα στρατιωτάκια του ΚΚΕ που ακόμα πιστεύουν «Στην επιβολή διά των όπλων της δικτατορίας του προλεταριάτου για την σοσιαλιστική οικοδόμηση»;

Ποιοι στήνουν το παιχνίδι της προπαγάνδας του αήττητου, του καλού παιδιού, κλπ κλπ κλπ.

Γιατί συμβαίνει μόνον στη Πάτρα;

Πήρε, στις εκλογές του 2019, σε άλλη πόλη της Ελλάδος ο υποψήφιος της ΝΔ 14%;

Μήπως πήρε ποτέ στη Πάτρα 14%;

Ξέρουν όλοι την ΑΛΗΘΕΙΑ αλλά αποφεύγουν να την κουβεντιάζουν γιατί έχουν πέσει στη λούμπα.

Και εσείς το ξέρετε πως δεν είναι δυνατόν, η Νέα Δημοκρατία στην Πάτρα, να μην περνάει και μάλιστα με άνεση, στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Αυτή λοιπόν είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αιτία και ο «φαντάρος» Πελετίδης του ΚΚΕ, έχει σηκώσει κόκκινα χαρακώματα στο Δημαρχείο, παρά το γεγονός ότι το κόμμα του δεν αντιπροσωπεύει ποσοστό μεγαλύτερο του 5% στην Αχαΐα!.

Φίλες και φίλοι με γνωρίζετε ως Πρόεδρο της ΜΑΚΙ της ΟΝΝΕΔ, της ΔΑΚΕ, της Δ.Α.Π, της ΝΟΔΕ.

Μαζί χαρήκαμε τις νίκες και μαζί λυπηθήκαμε στις ήττες.

Πιστεύω λοιπόν πως είναι ανεπίτρεπτο που η Ν.Δ. δεν δίνει κομματικό χρίσμα στη Πάτρα καθώς και στους υπόλοιπους Δήμους της Αχαΐας.

Δεν γίνεται, για παράδειγμα, σε Καλάβρυτα και Δυτική Αχαΐα, να μην υπάρχει δεξιός υποψήφιος και οι ψηφοφόροι της Ν.Δ., να πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε πολιτικά πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ!

Γι’ αυτό και αφού πάρω το χρίσμα από τη βάση της Ν.Δ., μετά τις βουλευτικές εκλογές θα ζητήσω μια συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για να του ζητήσω και επίσημα το χρίσμα.

Διότι μπορώ, μαζί με εσάς, να μπω στο 2ο γύρο πανηγυρικά και να μείνει εκτός ο καταστροφέας της Πάτρας.

Είμαι σάρκα από τη σάρκα της Ν.Δ. και θα του ζητήσω προσωπικά το αυτονόητο:

Να μου δοθεί το χρίσμα για να καταγράψει η Ν.Δ. μια μεγάλη νίκη στην Πάτρα, η οποία θα αποκαταστήσει την πολιτική ορθότητα και θα επιτρέψει στην πόλη να ανακάμψει.

Ακριβώς το ίδιο πρέπει να συμβεί και στο ΣΥΡΙΖΑ.

Να δώσει το χρίσμα σε ένα πρόσωπο που εκ προοιμίου μπορεί να περάσει στο δεύτερο γύρο.

Πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ψηφοφόροι του να σταματήσουν να είναι οι καλύτεροι «πελάτες» του Πελετίδη.

Πρέπει και αυτοί να σταματήσουν επιτέλους να παριστάνουν τους συνεπείς αριστερούς, μόνο επειδή ψηφίζουν Πελετίδη.

Με κάτι τέτοιες συμπεριφορές κοροϊδεύουν τον εαυτό τους και ζουν με την αυταπάτη πως παραμένουν και αυτοί γνήσιοι κομμουνιστές, αλλά του εσωτερικού και όχι του εξωτερικού.

Ψηφίζουν τον Πελετίδη από ενοχικά σύνδρομα, χαρίζοντάς του έτσι το Δήμο.

Ψηφίζουν τον Πελετιδη, και όχι τον Ρώρρο, για να καλύψουν τις ενοχές τους για τα μνημόνια, τους νόμους Κατρούγκαλου και την άθλια συμφωνία των Πρεσπών.

Είναι δυνατόν ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, να παίρνει με το ζόρι 6,68%;

Αλήθεια, σε ποιον άλλο Δήμο στην Ελλάδα, συμβαίνει αυτό με υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ;

Μόνο στην Πάτρα που το παιχνίδι είναι στημένο.

Τώρα όμως τελειώνουν τα ψέματα. Αυτή τη φορά, ο Πελετίδης θα πάρει το 5% του ΚΚΕ και πολύ θα του είναι.

Θα τον πετάξουμε από την δημαρχιακή καρέκλα που έχει κατσικωθεί και θα τον στείλουμε θα αράξει στην κόκκινη βίλα του στα Αραχωβίτικα, με τις παρανομίες και τις καταπατήσεις του αιγιαλού, να κάνει τα μπάνια του στην ιδιωτική παραλία του και να χαρεί την σύνταξη του.

Δεν το λένε μόνο οι δημοσκοπήσεις.

Δεν το ψιθυρίζουν μόνο στα επιτελεία τους οι άλλες δημοτικές παρατάξεις.

Το φωνάζει όλη η Πάτρα.

Όποιος κάνει μία βόλτα στο κέντρο και τις συνοικίες, καταλαβαίνει τι θα γίνει τον προσεχή Οκτώβριο.

Όποιος έρχεται σε επαφή με τους απλούς ανθρώπους αυτής της πόλης, δεν χρειάζεται να διαβάσει δημοσκοπήσεις για να καταλάβει το προσεχές αποτέλεσμα.

Στην Πάτρα ξύπνησε πια το θεριό.

Και είναι καλό τούτο το θεριό.

Θα καταπιεί τη στασιμότητα και την αδράνεια, και θα διαλύσει τους ιδεοληπτικούς, αλλά και τους επιτήδειους.

Δηλαδή όλους εκείνους που με κάθε τρόπο προσπαθούν να ανακόψουν τη νικηφόρα πορεία μας και να προσφέρουν στη… δημοτική Αρχή Περισσού, άλλη μία 4ετία.

Γιατί, ας μην γελιόμαστε, φίλες και φίλοι. Το λέω για μία ακόμα φορά:

Δεν έγινε δήμαρχος ο κ. Πελετίδης ΑΝΑΘΕΤΙΔΗΣ με το 5% του ΚΚΕ.

Έγινε με τις πλάτες και την υπόγεια υποστήριξη άλλων.

Είναι δεδομένο πως κάποιοι στην Αθήνα και στη Πάτρα έδρασαν υπογείως και στήριξαν την επιλογή Πελετίδη.

Γιατί;

Θα το πω ξεκάθαρα:

Πρόσφεραν την Πάτρα και τον Δήμο για αντίδωρο στο καλό, ήσυχο και συστημικό ΚΚΕ για μένει ήσυχο, υπάκουο και να τους κάνει τα χατίρια.

Μπαίνω λοιπόν και πάλι μπροστά για να μην παραμείνει άλλα τέσσερα χρόνια η Πάτρα όμηρος της επαναστατικής γυμναστικής του ΚΚΕ.

Οι βουλευτικές εκλογές θα αλλάξουν το τοπίο.

Θα πάψουν να βλέπουν τους Νεοδημοκράτες ως δεύτερης κατηγορίας ψηφοφόρους.

Θα καταλάβουν ότι οι συντηρητικοί είναι ο κορμός και οι άλλοι είναι απλώς συμπληρώματα, και πολλές φορές συμφεροντολόγοι που θέλουν να βολευτούν.

Χθεσινός δεν είμαι, ούτε και ανίδεος.

Αντίθετα. Ξέρω, όπως και σεις ξέρετε, τα πάντα.

Και το υπόγειο παιχνιδάκι που διαχρονικά παίζουν κάποιοι, για τα δικά τους συμφέροντα.

Είτε οικονομικά, είτε πολιτικά, είτε και προσωπικά.

Ξέρω και ξέρετε ότι το μεγαλύτερο κακό στην Πάτρα δεν είναι ο Πελετίδης ΑΝΑΘΕΤΙΔΗΣ αλλά οι δεξιόστροφες και αριστερόστροφες «πατερίτσες» του.

Εύχομαι να μην έχουν εμπλοκή στα οικονομικά πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη.

Δεσμεύομαι όμως για οικονομικό έλεγχο από ορκωτούς λογιστές, αμέσως μόλις αναλάβω Δήμαρχος Πατρέων.

Εδώ και 9 χρόνια συντελείται από την «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον Πελετίδη, ένα όργιο αναθέσεων και σπατάλης.

Δεσμεύομαι σήμερα από εδώ, σε όλους τους Πατρινούς: Θα «ξεσκονίσουμε», μία- μία, όλες τις οικονομικές δοσοληψίες της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη, στον Πολιτισμό, στο Καρναβάλι, στην ΔΕΥΑΠ, στις μελέτες και τις αναθέσεις έργων. Θα βγουν όλα στο φως, για να μάθει ο κόσμος, που πήγαν τα λεφτά του, τα προηγούμενα εννέα χρόνια.

Εκείνοι που χρόνια τώρα, δίνουν τα πάντα για να μην ακούγονται οι καθαρές φωνές.

Φωνές, που και όποτε ακούγονται πρέπει να λασπώνονται και να λοιδορούνται.

Ξέρετε καλά το πόσες φορές προσπάθησαν να με λασπώσουν, να με λοιδορήσουν, να με εξαφανίσουν.

Γιατί ποτέ δεν υπήρξα βολικός και υποτακτικός συμφερόντων.

Ποτέ δεν το βούλωσα και δεν έβαλα την ουρά κάτω από τα σκέλια.

Αντίθετα, πάντα βρέθηκα στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αλήθεια, την πόλη μας, την παράταξη μας, και ναι και για τους φίλους μου.

Και αυτή τη φορά θα είμαι υποψήφιος του κόσμου της γνήσιας λαϊκής πατριωτικής παράταξης απέναντι στην… «πέμπτη φάλαγγα» που θέλει με το «χωρίς χρίσμα» να επιτρέψει την λεηλασία των ψήφων της κεντροδεξιάς, βρίσκοντας αγαστούς συνεργάτες σε όλους σχεδόν τους πολιτικούς χώρους.

Τώρα όμως, τελείωσαν τα ψέματα και τα παιχνιδάκια.

Μαζί θα τους αποκαλύψουμε και θα τους ισοπεδώσουμε.

Για να χτιστεί μία όμορφη και καλύτερη Πάτρα, με όραμα, ελπίδα και προκοπή για τους πολίτες της. Κυρίως για εκείνους που βρίσκουν διαρκώς κλειστές τις πόρτες και δεν έχουν… μπάρμπα στη Κορώνη.

Αυτή θα είναι η δική μας προσπάθεια, φίλες και φίλοι.

Να τερματίσουμε την ιδεοληψία και την μετριοκρατία.

Να απαλλάξουμε την Πάτρα από τα βαρίδια και να της ξαναδώσουμε τη παλιά και ξεχασμένη αίγλη της.

Να την μετατρέψουμε και πάλι σε σημαντικό εμπορικό και παραγωγικό κέντρο.

Με επενδύσεις και δουλειές.

Με μέλλον και προοπτική για τους πολλούς και όχι για τους λίγους.

Και να την παραδώσουμε πιο όμορφη και πιο ακμαία στην επόμενη γενιά, που πρέπει να παραλάβει την σκυτάλη και να μας οδηγήσει όλους τόσο ψηλά, όσο αντέχουν τα όνειρα των νέων μας.

Η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» θα είναι η επόμενη δημοτική Αρχή.

Είτε σε έναν, είτε σε δύο γύρους, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.

Η πατραϊκή κοινωνία έχει βάλει την υπογραφή της και πίσω δεν την παίρνει

Κυριακή κοντή γιορτή, λοιπόν.

Και όλοι θα καταλάβουν ότι η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» δεν έρχεται, αλλά ήρθε.

Νέα Πάτρα

ΝΙΚΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μιαούλη 48, Πάτρα, Τ.Κ: 262 22 / Τηλέφωνο: 2610 344 700 και 2610 344 702 / E-mail: ninikolopoulos@gmail.com

© Copyright 2019 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος - Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Πατρέων