Loading...
 Start Page
Έπεσε η Μάσκα της Λαϊκής Υποκρισίας για τους συμβασιούχους του Δήμου Πατρέων.
Κλίκ για μεγέθυνση
Τρίτη 19 Σεπ 2023
 
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ :Μετά την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Αντιπολίτευσης να συμπαρασταθει  στους προς απόλυση εκατονταδες εργαζόμενους του δήμου Πατρεων και που ψηφίστηκε κατα πλειοψηφία , παρά την ανήθικη και λυσσαλέα άρνηση του Πελετιδη και των συντρόφων του ΚΚΕ , ο Αρχηγός της δημοτικης ομάδας ΝΕΑΠΑΤΡΑ είπε μεταξύ αλλων προς τα ΜΜΕ :
Ο Δήμαρχος του ΚΚΕ  Πελετιδης ΑΝΑΘΕΤΙΔΗΣ έβγαλε την μάσκα και τώρα ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ως Δήμαρχος ,να ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 18/9/2023, παρόλο που απείχε της ψηφοφορίας αυτός και η δημοτική ομάδα του ΚΚΕ !ΟΦΕΙΛΕΙ ως Δημαρχος να εκπροσωπήσει και να στηρίξει τους προς απόλυση συμπολίτες μας στην αίθουσα του δικαστηρίου στις 22/9/2023.   

Οφείλει ως Δήμαρχος,να επαναλάβει τα λόγια και τις ΙΔΙΕΣ θέσεις που έχουν μαγνητοσκοπηθεί και καταγραφει στο video  του Νοεμβρίου του 2018 κατα την παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση:

https://www.youtube.com/watch?v=1FAv84a3qBU.

Οφείλει επίσης ως Δήμαρχος, να εξηγήσει στον Πατραϊκό Λαό για ποιο λόγο αποστερεί τη δυνατότητα σε 103 οικογένειες στην Πάτρα, να έχουν μόνιμη και σταθερή δουλειά, με την άρνησή του να ενταχθεί ο Δήμος Πατρέων, στην προκήρυξη του Υπουργείου Εσωτερικών για σύσταση και πρόσληψη
στη Δημοτική Αστυνομία.  Και καταλήγοντας ο πρώην υφυπουργός και Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος κάλεσε τους «Εργοδοτικούς Συνδικαλιστές» του Δήμου Πατρέων, να πουν εάν συμφωνούν, τόσο για σύσταση Δημοτικής Αστυνομίας στο Δήμο Πατρέων, όσο και εάν πρέπει τα (5) εκατομμύρια ευρώ, ΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ € που δαπανά ο Δήμος , δηλαδή η δημοτική παράταξη ΚΚΕ , για υπερωρίες , να διατεθούν σε νέες  θέσεις εργασίας ώστε να φάνε ψωμί άνεργοι οικογενειάρχες .
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ
 
Ο εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ Θεόδωρος Κανελλόπουλος έδωσε στην δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση :
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Έπεσε η Μάσκα της Λαϊκής Υποκρισίας για τους συμβασιούχους του Δήμου Πατρέων. 
Η Υποκρισία της Δημοτικής Αρχής ΠΕΛΕΤΙΔΗ αλλά και της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» στο Δήμο Πατρέων, στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου (Δευτέρα 18/9/2023) , ανέδειξε το πραγματικό τους πρόσωπο η δε αποχή τους απο την ψηφοφορία κατέδειξε το μέγεθος της αναλγησίας απεναντι στους εργαζομένους.
Δυστυχώς η ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΚΕ , αντί να στηρίξει τους εργαζομένους για την παραμονή στις θεσεις εργασίας τους στο Δήμο, επέλεξε ως σύγχρονος «ΗΡΩΔΗΣ», τη «σφαγή» τους οδηγώντας τους στην Ανεργία.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ για ΑΠΟΧΗ από την ψηφοφορία, βρίσκει δικαίωση το αρχαίο γνωμικό του Έλληνα ποιητή Φωκυλίδη τον 5ο π.χ. αιώνα: «Μισώ τον άνδρα τον διπλούν πεφυκότα, χρηστόν λόγοισι, πολέμιον δε τοις τρόποις», δηλαδή «Μισώ τον διπρόσωπο που είναι αγαθός στα λόγια αλλά εχθρικός στις πράξεις».
Γιατί ενώ κατά το παρελθόν ο ίδιος ο Πελετιδης προσωπικά, σε ανάλογες περιπτώσεις συμβασιούχων έβγαζε ανακοινώσεις στήριξης και συμμετείχε σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, σήμερα κρύβεται κάτω από τα «Φουστάνια» της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου και βάζει, τους ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ Εργοδοτικούς Συνδικαλιστές του Δήμου να καταφέρονται, ενάντια στις Δημοτικές Παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Κύριοι της Λαϊκής Υποκρισίας,
Θα πρέπει να επαναφέρουμε στη μνήμη σας, ότι ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» κ. Νίκος Νικολόπουλος, ως Υπουργος , ως Βουλευτης , ως υπ. Δήμαρχος , ως επικεφαλης της δημοτικης Αντιπολιτευσης και ως συνδικαλιστης , ΠΑΝΤΑ διαχρονικά παραμένει μπροστάρης στους αγώνες των συμβασιούχων του Δήμου Πατρέων.
Παραιτήθηκε απο τη κυβέρνηση και πέταξε την καρέκλα του υφυπουργού Εργασιας και στο κοινοβούλιο εναντιώθηκε στο κομμα του και συγκρούσθηκε μετωπικά με τις κυβερνήσεις που στήριζε , φθάνοντας ΣΤΑ ΑΚΡΑ !!! 
Να επαναφέρουμε στη μνήμη, όταν εσείς ως δημοτική αντιπολίτευση δεν στηρίζατε π.χ. τους 79 εργαζόμενους του πρώην Κρητικού στην διαμαρτυρία τους με σκηνές έξω από το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ , λέγοντα εσεις τότε - όπως και τώρα - ότι είναι μάταιος ο αγωνας μας , επιρρίπτοντας και τότε ευθύνες στις Κυβερνήσεις.
Και ομως δικαιώθηκαν.
Όπως δικαιώθηκαν και οι σχολικοί φύλακες, κ.α. απο τη Κυβέρνηση του Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ με τον Νόμο Παυλόπουλου , ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ !!!
Σήμερα οι τότε συμβασιούχοι - οπως οι σημερινοί - πολλοι  συνεχίζουν να προσφέρουν εργασία στο Δήμο Πατρέων, είτε αλλοι συνταξιοδοτήθηκαν .

Πριν ξανά μιλήσετε για το τι καταφέρατε εσεις και τι εμεις απο διαφορετικά μετεριζια στους συμπολιτες και τους ανέργους να ρωτήσετε πόσοι και ποιοι βρήκαν μόνιμη και με καλές αποδοχές δουλεια απο τον Νικολοπουλο που είναι με τα ψηφοδέλτια σας υποψήφιοι η και αξιωματούχοι ακόμα και τα πρωτεία κατέχοντες … ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Η ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ !!!
Εμεις δεν ξεχωρίζουμε τους συμπολιτες μας και το αποδεικνύουμε καθημερινά με τις πραξεις μας .
Εμεις βοηθάμε ολους χωρις να ζηταμε πιστοποιητικό φρονημάτων η να αγοράσουν κουπόνια του ΚΚΕ …
Εμεις πιστεύουμε στους λαικους αγώνες , γιατί κανένας αγώνας έστω και δικαστικός , δεν είναι χαμένος.
Οφείλετε σήμερα εσείς  ως Δήμαρχος, κυριε Πελετιδη μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 18/9/2023, παρόλο που απείχε η παραταξη σας της ψηφοφορίας, να εκπροσωπήσετε και να στηρίξετε την απόφαση μας στην αίθουσα του δικαστηρίου στις 22/9/2023.   
Οφείλετε ως Δήμαρχος, να επαναλάβετε τα λόγια και τις ιδιες θέσεις  (Νοέμβριος του 2018 στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη) οπως αδιάψευστα έχουν μαγνητοσκοπηθεί:  https://www.youtube.com/watch?v=1FAv84a3qBU.
Οφείλεται ως Δήμαρχος, να εξηγήσετε στον Πατραϊκό Λαό για ποιο λόγο στερείτε τη δυνατότητα σε 103 οικογένειες στην Πάτρα, να έχουν μόνιμη και σταθερή δουλειά, με την άρνησή σας να ενταχθεί ο Δήμος Πατρέων, στην προκήρυξη του Υπουργείου Εσωτερικών για σύσταση και πρόσληψη στη Δημοτική Αστυνομία.  
Τελειώνοντας καλούμε και τους «Εργοδοτικούς Συνδικαλιστές» και τους λοιπούς φαντάρους του ΚΚΕ , να πουν δημόσια εάν συμφωνούν, τόσο για σύσταση Δημοτικής Αστυνομίας στο Δήμο Πατρέων, όσο και εάν τα πέντε (5) εκατομμύρια ευρώ που δαπανά ο Δήμος για υπερωρίες, πρέπει εδώ και τώρα να μετατραπούν σε νεες θέσεις εργασίας για ανέργους.

Νέα Πάτρα

ΝΙΚΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μιαούλη 48, Πάτρα, Τ.Κ: 262 22 / Τηλέφωνο: 2610 344 700 και 2610 344 702 / E-mail: ninikolopoulos@gmail.com

Copyright © 2019 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος - Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Πατρέων