Loading...
 Start Page
Η Κυβέρνηση παίζει με τη φωτιά όσο φέρεται αντιχριστιανικά
Κλίκ για μεγέθυνση
Δευτέρα 27 Απρ 2020
Σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος :

"Οι λυσσαλέες επιθέσεις εις βαρος της Εκκλησίας από την συμμαχία των νεοφιλελεύθερων και των αριστερών δεν έχουν τελειωμό. Αυτή την φορά πρόστιμο 500 ευρώ κόπηκε στην ίδια την Παναγία μας και αποτελεί μία από τις πολλές μορφές δίωξης της Ορθοδοξίας, των ιερέων και των πιστών στα χρόνια του κορωνοιού.
Οι παραγγελίες διώξεων από τον ... "αντιβιωτικό Πρωθυπουργό" εκτελούνται με περισσή προθυμία από τα όργανα της τάξης εξαιρετως δε απο μια μερίδα που μετετράπησαν σε διώκτες των πιστών, παρόντων των προϊσταμένων τους που για να πάρουν ψεύτικα χρυσα αστερια συναινούν η και επιβάλουν τις επιδόσεις των προστίμων.
Ας θυμούνται ομως οσοι δεν φοβούνται την αγανάκτηση και τις "κατάρες" του λαού ότι ΦΟΒΕΡΟΝ ΤΟ ΕΜΠΑΙΣΕΙΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΘΕΟΥ ΖΩΝΤΟΣ...
Η περιφορά της θαυματουργού εικόνας της ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΥΠΗΤΗΣ κατα τους κυβερνωντες μεταδίδει τον ΚΟΡΟΝΟΪΟ, ενώ ο κινούμενος μουσικός θίασος της Πρωτοψάλτη με φορτηγό έχει ανοσία
και χειροκροτείται απο τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του...
Ο ιδιοκτήτης ομως του ημιφορτηγού που μετέφερε την εικόνα της Παναγίας ατύχησε διότι, σύμφωνα με την εξοργιστική αιτιολογία της ΕΛΑΣ, μετέφερε "ξένο φορτίο" (άκουσον - άκουσον τι σκέφτηκαν οι αθεόφοβοι,οι θεομπαίχτες σφουγγοκολαριοι, ξένο φορτίο" η Παναγιά μας!) και όχι διότι υπήρχε κίνδυνος διασποράς του κορωνοιού.
Ε! λοιπόν αν δεν γνωρίζουν η κυβέρνηση και η τοπική ηγεσίας της ΕΛΑΣ ότι η Ορθοδοξία αποτελεί σάρκα από την σάρκα του έθνους μας, ας πληροφορηθούν τα σχολιανά σύσσωμης της κοινωνίας του Αιγίου και ας γνωρίζουν ότι και η Παναγιά ενίοτε θυμώνει. Πολύ δε, περισσότερο τούτο σημαίνει ότι το τζαμπαμαγκιτικο υφάκι της εξουσίας εξαντλείται εις βάρος της Ορθοδοξίας της Χριστιανικής πίστης και του πιστού λαού , την ώρα που κανακεύονται οι λαθραίοι και ισλαμοπροσφυγομετανάστες μουσαφιραίοι της πατρίδας μας. Να μην απορήσουν λοιπόν όταν η φωνή του πιστού λαού γίνει οργή Θεού".
Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος για ακόμα μια φορά εφιστά την προσοχή στην κυβέρνηση και την προειδοποιεί ότι παίζει με τη φωτιά όσο φέρεται αντιχριστιανικά στο ζήτημα της θείας κοινωνίας, πάει ΚΟΝΤΡΑ στο θρησκευτικό συναίσθημα τη παράδοση και τη πίστη της συντριπτικής πλειοψηφίας του πιστού ελληνικου λαού που υφίσταται ένα πρωτοφανές μπουλινγκ και τούτο γιατί θέλει να μεταλαμβάνει τον αχράντων μυστηρίων, γιατί θέλει να ανάψει το κεράκι του,γιατί θέλει να προσκυνήσει τον αναστάντα Ιησού, γιατί θέλει να γιορτάσει τους Αγίους προστάτες και την Παναγία Θεοτόκο την υπέρμαχο του έθνους εκ παντιων κινδύνων ...
Κυριε Πρωθυπουργέ, είναι «σκληρόν προς κεντραν λακτίζειν»

Νέα Πάτρα

ΝΙΚΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μιαούλη 48, Πάτρα, Τ.Κ: 262 22 / Τηλέφωνο: 2610 344 700 και 2610 344 702 / E-mail: ninikolopoulos@gmail.com

Copyright © 2019 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος - Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Πατρέων