Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: «Δέσμευσή μας πως το κολυμβητήριο της Αγυιάς και η πλαζ, θα αναπλαστούν, είτε με Παράκτιους, είτε χωρίς!
Κλίκ για μεγέθυνση
Νίκος Νικολόπουλος: «Δέσμευσή μας πως το κολυμβητήριο της Αγυιάς και η πλαζ, θα αναπλαστούν, είτε με Παράκτιους, είτε χωρίς!
Παρασκευή 29 Μάρ 2019

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες, ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος της Πάτρας, Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε τα εξής:
«Από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν είχε αρχίσει πια να φαίνεται πως τα σχέδια Βασιλειάδη θα έμεναν στα χαρτιά, είχα δημοσίως πει: “Η διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων κινδυνεύει να μετατραπεί σε μία… τσάτρα - πάτρα διοργάνωση που δεν θα ωφελήσει την πόλη και για την οποία θα στοιχίσει ο κούκος αηδόνι, χωρίς το ανάλογο όφελος».
Αλλά και πριν μερικές μέρες, σε σχετική ανακοίνωση, είχα τονίσει: «Με το χέρι στην καρδιά, πρέπει να πω ότι οι παράκτιοι μεσογειακοί αγώνες που θα φιλοξενηθούν στην Πάτρα το προσεχές καλοκαίρι, στην καλύτερη των περιπτώσεων μπορούν να αποτελέσουν μία αξιοπρεπή αθλητική διοργάνωση περιορισμένου βεληνεκούς και στην χειρότερη… ούτε να το σκέφτομαι!»

Ειλικρινά, δεν χαίρομαι καθόλου που επιβεβαιώνομαι και που, με βάση τις πληροφορίες και τα ρεπορτάζ των μέσων ενημέρωσης, οι αγώνες δεν θα είναι τίποτα παραπάνω από μία… χαρούμενη καλοκαιρινή γιορτούλα με λυόμενες εγκαταστάσεις. όχι όμως και μία αθλητική διοργάνωση υψηλού επιπέδου και βεληνεκούς, που θα αφήσει κληρονομιά στην Πάτρα.
Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τους συμπολίτες μας, πρέπει όλοι να παραδεχτούμε ότι το μεγάλο όνειρο - όπως πλασαρίστηκε από κυβερνητικά στελέχη - αποδείχτηκε πολύ μικρό. Και η δημοτική Αρχή όμως έχει αποδειχτεί μικρή, ακόμα και στο επίπεδο που υποτίθεται ότι διαθέτει… τεχνογνωσία, δηλαδή της διεκδίκησης. Σε ό,τι αφορά δε, την οργάνωση και προετοιμασία της πόλης γενικότερα, παίρνει ήδη ένα μεγάλο μηδενικό, αφού μόνος στόχος της πλέον, ίσως είναι να βγάλει την ουρά της απ’ έξω και να αρχίσει τις καταγγελίες, μήπως και κοροϊδέψει πάλι κανέναν πολίτη, στην πορεία προς τις κάλπες.
Δυστυχώς, για όλους όσοι όμως ακόμα νομίζουν πως μπορούν να κοροϊδέψουν τους Πατρινούς, η τοπική κοινωνία έχει και κρίση και μνήμη.

Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ καλεί και πάλι το σύνολο των τοπικών φορέων, να κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε οι αγώνες να αφήσουν τουλάχιστον πίσω τους κάποιες καλές αναμνήσεις.
Και δεσμεύεται ότι ως επόμενη δημοτική Αρχή, όχι μόνο δεν θα εγκαταλείψει το έργο ανάπλασης της βόρειας παράκτιας ζώνης της πόλης, αλλά θα το υλοποιήσει με κάθε τρόπο, είτε σε αυτό συμβάλλει η κεντρική εξουσία, είτε όχι!
Το παλαιό κολυμβητήριο της Αγυιάς και ο περιβάλλον χώρος, μαζί με το… πάλαι ποτέ πάρκο των Μεσογειακών Αγώνων της Ηρώων Πολυτεχνείου, αλλά και την περιοχή της πλαζ, θα μετατραπούν σε στολίδι της πόλης, σε χώρο όπου οι πολίτες της Πάτρας θα απολαμβάνουν πολύτιμες ανάσες ζωής και αναψυχής, αλλά και οι επισκέπτες της πόλης θα θαυμάζουν.
Γιατί μόνο αυτό αξίζει στην Πάτρα. Είτε με Παράκτιους, είτε χωρίς.
Γιατί η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ έχει και μεράκι και σχέδιο για την πόλη μας!»

Εξάλλου με νέα κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Νικολόπουλος εξέφρασε την διαφωνία του στην κατασκευή εργοστασίου καύσης νεκρών. Άλλωστε η λειτουργία ενός αποτεφρωτηρίου έρχετε σε πλήρη αντίθεση με τις παραδόσεις και τις χριστιανικές αξίες μας, ενώ ταυτόχρονα οδηγεί κ στην κατασπατάληση πολύτιμων πόρων...

 

Νέα Πάτρα

ΝΙΚΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μιαούλη 48, Πάτρα, Τ.Κ: 262 22 / Τηλέφωνο: 2610 344 700 και 2610 344 702 / E-mail: ninikolopoulos@gmail.com

Copyright © 2019 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος - Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Πατρέων