Loading...
 Start Page
"Πάρτυ" υπερωριών στο Δήμο, Σταλινικές διώξεις και απαγόρευση έκφρασης από τον Πελετίδη
Κλίκ για μεγέθυνση
Τρίτη 30 Νοέ 2021

Οι αποκαλύψεις "τελειώνουν" τον Δήμαρχο του ΚΚΕ"

"Κόλαφος για την δημοτική αρχή Πελετίδη, είναι οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις που κάνει για δεύτερη φορά ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος στην «Πελοπόννησο», σχετικά με την υπόθεση της Προϊσταμένης σε Διεύθυνση του Δήμου Πατρέων, η οποία έχει καταγγείλει εγγράφως Αντιδήμαρχο, για εργασιακό εκφοβισμό και απρεπή χειρονομία εις βάρος της», δήλωσε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Πάτρα", Νίκος Νικολόπουλος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

 

Όπως υπογράμμισε ο πρ. υφυπουργός:

«Στα δύο δημοσιεύματα αποδεικνύεται, ότι η Ε.Δ.Ε. που διατάχθηκε από τον Δήμο για την υπόθεσή της, ήταν προκατειλημμένη και μεροληπτική και ότι απροκάλυπτα απεκρύβησαν σε αυτήν, όλες οι ευνοϊκές για την κατηγορούμενη, καταθέσεις μαρτύρων!

Με λίγα λόγια, στήθηκε μια Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) Σταλινικής έμπνευσης και πρακτικής, προκειμένου να σταθεί σώνει και καλά, το σαθρό κατηγορητήριο εναντίον μιας γυναίκας υπαλλήλου!»

Ειδική αναφορά έκανε όμως ο Νίκος Νικολόπουλος και για το «πάρτι των υπερωριών» στο Δήμο:

«Επίσης αποκαλύπτεται, ότι η δίωξη του Δήμου είναι εσκεμμένη εναντίον της εργαζόμενης και σχετίζεται με το «πάρτι» των υπερωριών, που έχει στηθεί επί Πελετίδη στον Δήμο!

Φαίνεται λοιπόν ότι η Δημοτική Αρχή, της ζητούσε να ευνοήσει συγκεκριμένα πρόσωπα, δηλαδή να εγκρίνει υπερωρίες που δεν ήταν νόμιμες, ώστε να ευνοούνται κάποιοι ημέτεροι και να καρπώνονται χρήματα που δεν δικαιούνταν! Όταν η εργαζόμενη ηρωικά αντιστάθηκε, προκειμένου να προασπίσει τα χρήματα των δημοτών, τότε στοχοποιηθηκε και ξεκίνησε το κύμα διώξεων εναντίον της!»

Επιπρόθετα, ο Νίκος Νικολόπουλος, τόνισε στην ίδια πάντα ραδιοφωνική του συνέντευξη:

«Δεν θα πρέπει επίσης να παραβλεφθεί και ένα ακόμα εξαιρετικά κρίσιμο σημείο των αποκαλύψεων του δημοσιογράφου, που αφορά στην κατατρομοκράτηση των εργαζομένων από μέρους του Δήμου:

Όπως αποδεικνύεται από την ίδια την ΕΔΕ του Δήμου, αποδόθηκε στην εργαζόμενη κατηγορία, ότι -τάχα- έχει γράψει αρνητικό σχόλιο για την Δημοτική Αρχή Πελετιδη, στο διαδίκτυο!

Αλλά ακόμα και να ίσχυε αυτό: Τόσο "δημοκράτης" είναι λοιπόν ο δήμαρχος του ΚΚΕ, που απαγορεύει την ελεύθερη έκφραση γνώμης, όταν βέβαια αυτή δεν κολακεύει ...τον ίδιο και δεν παραμυθιάζει τον κόσμο για το δήθεν έργο του;

Οι αποκαλύψεις αυτές, φέρνουν στο φως και νέες σκοτεινές πλευρές του σκληρού κομμουνιστικού καθεστώτος που έχει εγκαθιδρύσει ο Περισσός στην Πάτρα, με πολιτική μαριονέτα τον «καλό άνθρωπο» Πελετίδη. Που δεν διστάζει να «τελειώσει» όποιον επιμένει να τηρεί το νόμο και δεν του είναι πολιτικά αρεστός! Ακόμα και όταν απέναντι του, έχει μια εργαζόμενη γυναίκα, επιστήμονα και μητέρα!

Μόνο που τώρα, οι Πατρινοί αρχίζουν να  καταλαβαίνουν ποιον ακριβώς ψήφισαν για Δήμαρχο, εξαπατημένοι από την «αγιογραφία» που τεχνηέντως και μεθοδικά κάποιοι του έχτισαν.

Ένα είναι σίγουρο: Ο πολιτικός χρόνος του κ. Πελετίδη, έχει πλέον ημερομηνία λήξεως!

Και μάλιστα πολύ σύντομη…"

Νέα Πάτρα

ΝΙΚΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μιαούλη 48, Πάτρα, Τ.Κ: 262 22 / Τηλέφωνο: 2610 344 700 και 2610 344 702 / E-mail: ninikolopoulos@gmail.com

© Copyright 2019 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος - Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Πατρέων